Szia prézlimájer!
Csak felve valaszolok a kerdesedre, mert konnyen felreertheto lesz, de ha mar ennyire panaszkodtal, hogy sosincs valasz akkor ime:
Mintha sokan ketkednenek abban, hogy egyaltalan kepesek vagyunk-e az EU-hoz csatlakozni...
Mintha valahogy elmaradt volna a vilagkiallitas, mert valakik azt mondtak, hogy kevesek vagyunk a megrendezesehez...
Mintha hulynek neztunk volna mindenkit aki olimpiarol beszel, mert kevesek vagyunk megrendezni egy olimpiat...
Mintha egy egesz orszag rohogne a "merjunk nagyot almodni"-n. Sot van olyan part amelyik egyenesen viccet csinalt belole. Erted? Nem ketelkednek, egyszeruen csak hulyere veszik azt aki hisz ebben.
Most csak igy hirtlen ennyi jutott eszembe. Persze ezzel egyaltalan nem azt akartam mondani, hogy 10 ev mulva meg tudunk rendezni egy olimpiat vagy, hogy a vilagkiallitast is meg tudtuk volna rendezni. Nem tudom, es senki nem tudja, mivel meg sem probaltuk(juk).
A szerinted nem letezo ketkedok miatt. Ettol meg akar igazuk is lehet a ketkedoknek, en ezt nem akartam ketsegbevoni. Csak azt, hogy nincsennek...