Sziasztok!
A hétvégi meccs után pozitívumokat csak a Körmendről tudok mondani. Az első félidő teljesen osztályozhatatlan volt. Ha nem tudom, hogy az első játszik a másodikkal nem hiszem el. Az ASE játékának színvonala jócskán alulmúlta még a kaposvári meccsen mutatott teljesítményt is. Ez kizárólag a négybe kerülésre lesz elég.
Ha nincs Davis (mert előző nap még úgy volt, hogy nem játszik) huszas alatt nem ússzuk meg. Gratulálok a Körmendnek, mert Isti és később Nick nélkül is remekül küzdöttek. Mindig örülök egy új tehetség színre lépésének és azt hiszem vasárnap ez történt. Szlávikból nagy játékos lehet. Nekem nem elsősorban az tetszett, hogy rendre betalált (:-))), hanem látszik a mozgásán hogy tehetséges, emberről is elengedi pillanatok alatt a hármast és egy-egyben sem Gráczer. Sok sikert neki!
Szurkolás:
Katasztrófa...Chris meg is jegyezte a szünetben, hogy sehol sem olyan már, mint régen és igaza van. Szerintem a sok meccs miatt kezd egy kicsit elveszni az érdeklődés. Komoly szurkolóhadak már nem is járnak idegenben.
A Körmendnek volt 30 (!) szurkolója. Ha ezt valaki 10 évvel ezelőtt mondja...Akik voltak viszont rendesen odatették magukat. Nagyon szép volt! Nem lettünk volna mi sem rosszak, de ez a sok sznob divatmajom akikről már a múlt héten említést tettem kiábrándító amit művelnek. Mintha semleges pályán lennénk.
Játékvezetés:
Nevetséges volt. Amit Szamosék műveltek az minden képzeletet felülmúl. A sokat szídott Valovics százszor különb teljesítményt nyújtott csütörtökön. Lehet következtetni, bár Madison 5. hibája SZVSZ jogos volt. A TV-ben visszanézve egyértelműen látszott, hogy ellökte Sitkut.
Topiktalálkozó:
Na még ez volt a legjobb. Bár sok körmendi és paksi távolmaradt, de jó volt megismerkedni Nemoval és Lipoval (megtudtuk prózai okát a DK-tól való távolmaradásának). Ilyeneknek van értelme, de jobb lenne egy kicsit hosszabb dumaparty.
Red Devils! Oil Boys! Atomic Boys! Mit szóltok egy nagytalálkozóhoz a kupadöntő hétvégéjén?
Üdv.
Feribá04
Hajrá ASE és MAGYAR KOSÁRLABDA!