Tom
Sárga, de nem CC, és nincs semmi a motorházon (még)... Teljesen gyári. De még senki nem vert oda az utcán. Eddig mindenkit lenyomtam :-)) Ma pl. egy új 1.6 16V Astrát, tegnap előtt meg egy barátom E Kadett 1.8 GSi-jét :-)) Mindenkinek csak áradozni tudok róla. És mindezeket úgy, hogy tegnap pl. nagyon sokat versenyeztem, és így evett meg 9.25 litert (2000 HUF) 95 kilóméteren...Nem tudom, hogy csináltam. :-)) Egyszerűen beleszerelmesedtem... Isten király. Most már értem, miért szeretik a Mantások a kocsijukat ennyire :-))
Ja! És azért akartam rátenni 2.2-es hengerfejet, mert azt hallottam, hogy azzal jobban megy, és 130-140 LE lesz kb. De ha ez nem igaz, akkor nem berhelek.
Apropó! Megvolt az első (rendőr által észrevett) szabálytalankodásom is :-)) 60-nal bekanyarodtam egy kis utcába, záróvonalon keresztül + szívóztak a zsaruk a kötelező miatt, mert az ugye még nincs a nevemen :-)) De simán ledumáltam őket ...köpni nyelni nem tudtak, úh. elmentek :-))
Mantona
Nem tudom, hánykor volt, de gondolom inkább a későbbi időpont, mert már vagy a 6. cigimet szívtam, mert nem volt kedvem dolgozni :-))
dRm