Üdv az összes révaisnak, tök véletlenül tévedtem ide ebbe a topic csoportba.
Szóval révai, hát igen amt csak nagymúltúként emlitenek. Most húzom itt a negyedik, és egyben utolsó évemet, és a haverok miatt bizony nagyon sajnálom, hogy vége.
Egy viszont biztos, a révai nem azért van az iskola legjobb gimnáziumai között mert olyan jók a tanárok. Van néhány nagyon jó tanár, azonban a diákok nagyrésze különórákra kényszerül járni, ha azt akarják, hogy felvegyék.
Taki Laci bácsi tanitott minket is, és valóban a lediktáljuk, bemagoltatjuk, számonkérjük módszer, finoman szólva szar volt. Nem az irodalom szépségéről szólt, egyáltalán nem.
Sajnos ugyanakkor meg kell említeni, hogy laci bácsi néhány napja, hosszan tartó betegsége következtében elhunyt.
Az igazgató is valóban egy jó ideje már nem Imi bá, viszont az új ig. nagyon jó fej, és ért hozzá, hogyan rendezze el a dolgkat, a diákokkal úgy hogy ne fenyítse a népet, mégis megértsék a szavait.
Nem úgy az ig.hely EL (Woody Leslie) ebből mindenki kitalálhatja, aki egy magával gyakran mitkezdeni nem tudó, kissebbségi érzéssel bajlódó ember az iskolában. Az osztálytársaimat is állandóan cseszteti valamiért. Hogy magánemberként milyen azt nem tudom, mindenki azt mondja, hogy milyen édes...hát nem tudom mert a suliban nem az.
Szaniszló még mindíg 60 oldalas balladákat akar benyalatni a néppel, kovgyuri meg továbbra is minden egyes fogadást elveszít, és ami mozdítható azt viszi.
Hát röviden ennyi most így hirtelen.