dRm Creative Commons License 2002.03.30 0 0 877
Hellóóóóóóóóóó!

Megvan a Mantááááááááááááám! :-)))
Egész éjjel autóztam :-))) Nagyon király. Hazajöttem, apám kiugrott az ágyból, hogy mutassam...Mentünk kb egy kilómétert, erre megszólal: "Itt húzódj félre...Most szállj ki...És most ülj át az anyósülésre, én vezetek" :-)))) Aztán mire hazaértünk, már tervezte is, hogy mit hogyan lehetne szépen megcsinálni, meg hogy tudjuk csinosítani :-))))))) Brutálisan megy gyerekek...Nem gondoltam volna, hogy ekkora a különbség egy Manta meg egy Ascona között. (Azért csendesen megjegyzem, hogy nagyon hiányzik az Ascona :-(( )

Tom!

Nem lesz elkapkodva :-)) Gyári lesz, a motorra viszont idővel majd megy egy 2.2-es injektoros hengerfej + egy direkt légszűrő. Aztán ennyi. Ja! Meg felpolíroztatom a felniket. Amúgy szerintem ismeritek az autót, mert a srác, akitől vettem emlegette az Attilát (Bordó-fekete Manta), hogy ő is szerelte neki régebben... Citromsárga...Ha esetleg így beugrik...:-)))))))))))

Mantona!

Láttalak a Váci úton ma, mikor cigiztem a melóhely előtt...Pont piros volt, meg is álltál...Majdnem oda is mentem, de aztán rájöttem, hogy úgyis találkozunk 6-án, úgyhogy mit rohangáljak. :-))

Na megyek, mert holnap reggel megyek, és nyomok rá egy zöldkártyát, mert húsvétkor túl sok a zsernyák :-)) (Remélem el tudok majd aludni :-))

jó éjt mindenkinek,
dRm

Előzmény: MagyarOpelMantaClub (871)