Avass Creative Commons License 2002.03.29 0 0 2376
A csarnokról kérdeztél, hát leírom a tapasztalataimat.

Külsőleg változott a legtőbbet, a bejárat fölötti terasz megszűnt, a helyét beépítették itt található a klubbház (valszeg). Ugye, ez egy klasszikus körcsarnok, a külső kupola üvegtáblákból áll, ezeket kicserélték, és általában kitatarozták kívülről az egészet. A hátsó részt, ahol új lelátó készült, nyílván újjá kellett építeni (így az alapterület is megnőtt).

A terasz mögött az épület belsejében volt a büfé. Nos itt sem jártam, mint ahogy a régi lelátót is csak szemből tudtam szemügyre venni, mivel bérletesként nem engedtek fel. Ahogy elnéztem ott nem sok minden változott, csak állagjavítás történt + plusz a fapadok helyett műa. székecskék vannak. Büfé szempontjából egyébként javult a helyzet, ugyanis az új lelátó mögött is van egy másik.

A vendégszurkoló szemével nézve (tehát a vendégszektorból) végigtekintve a csarnokot. Ez a szektor nem lett nagyobb, talán új "lelátót" kapott? Elég kicsike, pl. a fehérvárihoz képest. Úgy gondolhatták, eddig még elfértek a látiogatók ebben is (Szolnokra nem szokás sokan jönni.)
Tehát, ha a látogató végignéz a lelátókon, jobb kéz felé esik Neki az új rész. Ezt a régi birkózóterem helyén alakították ki és a bérletesek mobillelátója fölött kezdődik, kb. 200-300 ember fér itt el, de akkor már a hering effektus figyelhető meg (erre tegnap nem volt példa). Itt található még egy dobogó (hasonlóan a fehérvárihoz), ahol a kamerák, a spíker és a statisztikusok helyezkednek el özön PC-vel.
Azért kaptunk többek között pénzt az átalakításra, hogy kicseréljék a mennyezet hőszigetelésére használt, rákkeltő üveggyapotot. Ezt persze megcsinálták, annyi látszik az egészből, hogy a mennyezet új, fa borítást kapott, amit nem festettek le. :(( (???)
Ezen kívül állítólag szupermodern öltözők, konditerem épült.
Összességében a változás azért annyira nem látványos, mint Fehréváron, de én ennek is nagyon örülök.

Előzmény: andrej11 (2371)