dRm Creative Commons License 2002.03.28 0 0 869
Dehogy sértődök, csak én szeretem az egyszerű dolgokat...Talán pont ezért tetszett. Vagy csak azért, mert fekete volt :-) (kocsiban ugyanis nagyon tetszik a fekete, a sötétkék, meg a bordó)
Viszont az tetszett benne, hogy nem volt agyonspoilerezve... De az enyém biztos szebb lesz idővel.

Tényleg úgy néz ki, hogy el van adva az Ascona, és talán már a hét végén meg tudom venni a Mantát. Most még elküldtem a srácot egy kompresszió mérésre, és megkértem, hogy intézze el az eredetvizsgálatot, mert én nem akarok vele szórakozni. Mondtam, hogy meg akarom venni, de úgy, hogy a kezembe veszem a papírokat, és elmegyek átíratni, ennél többet nem akarok foglalkozni a papírmunkával... Azt mondta, Ok. Ha ezt elintézi még ezen a héten, akkor már a hétvégén meg is lesz. De szerintem a lakatolás még nem lesz meg a találkozónkig :-( Bár szeretném.

Aztán majd jól belépek a Manta Klubba, úgyhogy találkoznunk kell (ha jól gondolom) :-))

üdv mindenkinek,
dRm

ui.: Jó itt, mert a barátaim már beszóltak, hogy ne beszéljek ennyit a Mantáról :-))

Előzmény: MagyarOpelMantaClub (868)