Avass Creative Commons License 2002.03.28 0 0 2322
Akkor most magyarázhatom a bizonyítványom.
Ígérem, máskor nem leszek ennyire félreérthető:

Feribá:
"bár azt hiszem talán Ő az egyetlen olyan játékos, aki az akkori tudásával, hozzáállásával megállná a helyét"
Ezzel pont azt akartam mondani, hogy az akkori mezőnyben (nekem) egyértelműen Ő volt a leg, de azért tettem végül is az első helyre, mert a játéktudása mellett szíve és szorgalam is volt, elsőként ment le az edzésekre, utolsóként jött el, a meccsek előtt csak az aktuális feladat létezett számára, maximálisan odakoncentrált. Utánna viszont... Volt olyan eset, hogy meccs után lenyomott néhány vodkát és a szigoráról híres Rezák edző nem mert szólni, nem ezért, mert Ő volt a sztár a csapatban, hanem mert tudta azt, hogy Tyubin mindent megtett, és meg is fog tenni a győzelemért, mindíg 120%-ot teljesít.

Pontosan erre gondoltam egyébként, amikor azt írtam, kedves Némó, hogy "PL 20 pont a neve mellett". Ezt a 20-at nem konkrétan gondoltam, és nem is elsősorban Tyubinra értettem, csak azért írtam, mint példát, hogy érzékeltessem: a jó légiós az az ember, aki ha törik, ha szakad megdobja a maga adagját, (ez lehet 20 pont vagy 15 is, esetleg 10) lehet rá számítani, hogy TÖBBET és EGYENLETESEBB FORMÁT MUTATVA teljesít meccsről meccsre, mint a többiek.

Tyubin egyébként pontosan így került az első helyre, hogy minden mutatót figyelembe vettem, méghozzá súlyozottan, abban a szubjektív sorrendben, ami nekem a fontossági sorrend. Ebben az értelemben lehet, hogy elfogult vagyok.

...most már indulok a meccsre, holnap folytathatjuk, sziasztok...

HAJRÁ OLAJ, HAJRÁ OLAJ!!!!

Előzmény: Feribá04 (2306)