Avass Creative Commons License 2002.03.28 0 0 2303
Úgy látszik egyre gondoltunk. Miután elküldtem a hozzászólást, elkezdtem morfondírozni, talán nem is volt jó ötlet beletenni Tyubint a listába. Az aranycsapat jutott az eszembe; annak idején világverő válogatottunk volt, mai szemmel nézve az akkori nagy meccseket, már csak mosolygunk, manapság már a megyei rangadókon is gyorsabb a játék, mint anno. Tyubin is a maga korában volt király, bár azt hiszem talán Ő az egyetlen olyan játékos, aki az akkori tudásával, hozzáállásával megállná a helyét, ha nem is a bajnokcsapatban Bár, lehet, hogy csak arról van szó, amit az idő távlatáról mondtál. (hogy is mondta Viktorka? "Minél öregebb a nagypapa, annál jobb tanuló volt az iskolában." Ez már közelít a híres dakota beszóláshoz :))

Andrej11. Köszi a jókívánságokat, én csak annyit szeretnék hozzátenni, hogy minden városnak szorítok, akiknek még nincs, minél előbb legyen hasonlóan modern és nagy csarnokuk!

Hajrá OLAJ! + Magyar kosárlabda ((((+Viktorka???))) bocsi, nem kívánok belekeverni más, nem idetartozó témát.

Előzmény: Feribá04 (2299)