Avass Creative Commons License 2002.03.28 0 0 2297
...minden Olaj szurkoló nevében köszönöm Neked kedves Sporttárs, hogy ez nem tipp volt, hiszen - mint írtad soha nem szokott bejönni, így hát még van egy kis esélyünk :)))
Én is úgy gondolom, hogy nagy csata, szoros eredmény várható. A két csapat - úgy érzem - ellentétes fázisban van, a mi formánk talán fölfelé ível a mutatott játék alapján, az ASE pedig csúszik a gödörbe. Persze ez utóbbit csak az időben legközelebb álló két forduló eredményei mondatják velem, ez pedig félrevihet a tippelésben (ráadásul nekem is a tippelés az "erősségem", lásd: fix 17. hely a versenyben 22-ből)
Azt sem lehet megmondnai előre, hogy folytatódnak-e a tendenciák, engem például nagyon meglepett a Körmend tegnapi játéka a szárnyalásuk után - persze ezt a meccset sem láthattam, köszönet minden TV-nek; brazil sorozatokat nézhettem egész este :)
Tehát - mint sporttárs is említette - szoros meccs lesz, győzzön a jobbik (hazai) csapat!

Köszi Fishtax, elolvastam a tudósítást, azé' ilyet is ritkán látni, mindkét edző bírói bakikról beszélt. Már rendesen el(fú..)vezetni sem tudnak egy meccset?

A légióstémához. Lee: 46/9, ez igen!!! Szimpatikus ez a - mai divat szerint szólva - afro-amerikai srác. Nekem nagyon bejön. Ha így folytatja, nekem lassan a legkedvencebb légiósom lesz. Azért, hogy értsétek, elmondom ennek a kategóriának az általam felállított ismérveit, fontossági sorrendben:
- El tudjon meccseket dönteni
- Látványos, ponterős játék
- Egyenletes teljesítmény (meg lehessen mondani a meccs előtt, min.: pl. 20 fa a neve mellett)
- Legyen csapatember (paszokkal, sztárallűrök nélkül).
- Maximális győzni akarás (én egy "Albert Flórit" nem vennék meg légiósnak a sját csapatomba).
- Kerülje az idegbetegség (néhány, főleg színesbőrű kosarast annyira fel lehet húzni, hogy az könnyen a játéka, és így a csapat rovására megy).
- Legyen hajlandó védekezni (e nélkül nem lehet eredményesen kosárlabdázni).

...nagyából ennyi. Most, hogy végigolvastam, a sorrendet tekintve lehetne változtatni, de nehéz. Szóval így marad.

Az előző hevenyészett felsorolás szerint a kedvenc légiósaim:

1. Tyubin (ex-Olaj)
2. Davis (Paks)
3. Lee (Dombóvár)
4. Parker (ZTE)
5. Dzunics (Kaposvár), Edmondson (Körmend) (...na, Őket nem tudom, mi alapján hasonlítottam össze, hogy "egy szinten vannak")
6. Ivkovics (Olajos fénykorában - csak, hogy bosszantsalak benneteket:)))))
7. Shannon (4 éve)

...biztos rengtegen kimaradtak, de majd Ti emlékeztettek rájuk. Lehet, hogy nem kellett volna belekeverni a múltat, de nem tudtam megállni, hogy ne azt az embert tegyem az első helyre, aki anno megnyerte nekünk a mindezidáig egyetlen bajnoki címünket. (persze túlzok, hisz ez csapatjáték).

Most csak ennyit tudtam összehozni, na csá mindenkinek!

ma győzni kell végre!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Előzmény: Törölt nick (2288)