ds9 Creative Commons License 1999.03.13 0 0 78
Kedves tomco,

azon "f@szok nevében írok neked akik anélkül mondanak véleményt, hogy ismernék pontosan azt".

A Bonanza Banzai-ról nekem sajnos / lehet, hogy ez neked nem tetszik / a mai napig az a véleményem, hogy erős Depeche Mode utánérzés / ezzel úgy tudom nem vagyok egyedül, tudod, mi f@szok vagyunk néhányan /.

A Bonanza első felvétele / Induljon a Banzai / 1988-ban keletkezett azon a nyáron halottam először, ugyanis abban az évben és még jónéhány azt követőben mint DJ tevékenykedtem.
Nekem a Bonanza Banzai-ról az a véleményem, hogy D.M. utánérzés, egyébiránt a téma a Császár Előd kontra élő zene kapcsán merült fel, és én felvetettem, hogy Kovács Ákos is szinti-pop / jobb besorolás nem jutott eszembe, bocs / zenekarból lett indult el és lett azzá aki.
Egyébként véletlenül őt ismerem, és egy meglehetősen inteligens embernek tartom, bár a zenét amit csinál nem szeretem, de ízlések és pofonok.

Egyébiránt, ha megnézed a Depeche Mode 80-as 90-es évekbeli rajongótáborát kishazánkban és a Bonanza rajongótáborát elég erős átfedéseket tapasztalsz. Talán te is egy vagy közülük?

Egyébként ha már utánérzésekről beszélünk / -lek /, mint aktív koncerszervező néhány évvel ezelőtt volt szerencsém többször együtt dolgozni a Kozmix-al, akikkel ugyancsak elég jóban vagyok.
Róluk is főleg Laláról az a véleményem, hogy erős Depeche és Bonanza hatás alatt áll.
Meg kell csak hallgatni, hogy hogyan énekel, és az új és az előző lemezen néhány számot.
Nem beszélve a Kozmix előtti próbálkozásáról a New Times-ról.

Ennyit talán arról, hogy anelkul mondok vélemenyt, hogy ismerném pontosan azt amiről beszélek.

Ja és még valami, a Depeche Mode-ot, a 80-as évek eljén nagyon szerettem egészen a Constructions time again c. lemezükig tehát azért talán, lehet, hogy láttam már olyat is.

Előzmény: tomco (76)