Törölt nick Creative Commons License 2002.03.27 0 0 1525
sziasztok -
ma néhány dolog miatt szervizben (Gablini/M3) jártam, de nem minden kérdésemre kaptam megnyugtató választ, ezért megkérdezlek Benneteket is:

- 7 hónapos a kocsi, de eddig nem tapasztaltam, hogy az automata hangerőállítás működne, ezért ma ellenőriztettem. Kiderült, hogy ugyan aktiválva volt eddig is, de a számítógép 14 különböző beállítást kínál fel ehhez, csakhogy senki nem tudta megmondani, hogy melyik mit jelent. Ezért most az eddigi #4-ről találomra átállították #10-re, de így sem hallok (max. csak sejtek) különbséget. Ja igen: 150-nel is kipróbáltam... Van valakinek tippje, hogy a 14-ből melyik a nyerő beállítás?

- Egyre gyakrabban tapasztalom, hogy időnként nem szólal meg a kürt (na jó: a duda). Állítólag ez azért van, mert minden parancs egy központon fut keresztül a kocsi agyában, ami viszont priorizál, és a duda általában a sor végére kerül az ABS, a szervó, az index, stb stb után, ezért néha esélyem nincs rádudálni pl az előttem kéziféket tesztelő Moxvicsra... Mi ilyenkor a megoldás?

- szó volt itt korábban a kocsi bal elejéről időnként hallható misztikus koppanásokról - ezt ma nem tudtam demonstrálni és a szerelőknek sem volt ismerős a téma - esetleg okosabb lett már itt valaki ez ügyben?

- utólag beszerelt könyöklőm van, amit ma kb. nyolcadszor csavaroztak vissza, mert nem elég, hogy az előírt módon rögzítve is jobbra-balra mozog, rendszeresen ki is szakad. Röhejesen béna az egész - ehhez képest kb 30ezret fizettem érte... Tud valaki erre rögzítési megoldást, vagy netán egy szűkszavú köszönőlevél kíséretében küldjem vissza a gyár konstruktőreinek?...

előre is köszönöm a válaszokat.