Örömmel látom, hogy beindult a topic.:)
Gabus:) Nem jött össze a szerény suttogás, de odagondoltuk.:))
Nyuszitappancs, a forma tört el. Biztos én voltam a béna, mert kicsit feszegettem, nehezen jött ki az öntvény. Persze lehet, hogy a gipsz volt rossz minőségű. Azóta kerámiaporral dolgozom, rajtam nem fognak ki.:) És csak a másik fajta öntőformát veszem: olyan áttetsző, rugalmasabb. Megnézem holnapra a márkáját. Nagyon bevált, viszont csak kevés helyen lehet kapni.
Domborút még nem csináltam, de két zacsi alapanyagot már hazahordtam a KH-ból.:) Ki kellene már próbálni. Olyan jó plasztikusnak tűnnek vele a dolgok.
Rizslámpás ötlet nagyon jó, kipróbálom!:) Hogy ez nekem miért nem...?:)
Beebite, Ikeában a fa papucsokat szoktam venni, azok is gyönyörűen dekorálhatók. Most költözünk, előrelátóan megvettem 25 dbot, mondván, hogy legyen.:) Alkotás költözés után indul.
Cseréljünk, cseréljünk, cseréljünk!:) Mostanában kezdem érteni a régi szalvétagyűjtőket.:) Csak azt nem értem, miért nem ragasztgattak.:))Bee, kellene még pár ember meg egy helyszín a cserélgetéshez, nem?:) Törjük a fejünket.:)
Vének Tanácsa, a fémdobozon nem ugrott össze a ragasztó...? Nekem egyszer egy bádog kannán nagyon csúnyán összement.:( Azóta nem próbálkoztam fémmel... Lehet, hogy kellene..?:)
A cipősdobozt jobb előbb lefesteni vmi jól fedő akrilfestékkel, akár többször is, nekem bevált. Utána jöhet a szalvéta vagy a képek.
Ismeritek a Fogarasi Tescoval szemben lévő kis dekorboltot..? Nemrég fedeztem fel, sokkal olcsóbb, mint pl. a KH vagy a művészboltok. Vettem is egy csomó söralátétnek valót préselt, vastag kartonból, kör alakút meg négyszögletűt is, nagyon jók!
A másik új felfedezésem a XI. kerben a Fakéz nevű bolt. Az is olcsóbb kicst, nagy a választék.
No, megyek dolgozni, azt is kell néha... Hogy meg tud lódulni az ember agya!:)
Vica