tig_ris Creative Commons License 2002.03.27 0 0 851
Csalódást okoztam?:)) Dehát tényleg lány vagyok:) Tom igazolhatja:)

Egy éve vettük a Mantát a párommal. Nekem kellett vmilyen nagyobb autó (eladtam Ivánka nevű kispókomat), és kimentünk az autópiacra. Egyáltalán nem volt kedvem menni, úgyhogy húztak:), esett az eső, hideg volt. Amúgy is fázós vagyok:))500e.-től többet nem akartunk áldozni kocsira, mert van egy másik autónk amit szintén le szeretnénk cserélni.
A párom meglátta a Mantát, és onnantól semmi mást nem volt hajlandó megnézni sem.:) Csendesen bevallom, hogy én egy régi fekete BMW mellett álltam ki, de az 800e. volt:)(sicc):)
Körbejártam a Mantát, és nem tudtam én sem belekötni, tényleg szép volt. Elkértük a telefonszámát a tulajnak, és hazamentünk. Ezután minden beszélgetésünk végét a párom zárta, hogy szerinte vegyük meg a Mantát.:)
Én nem ismertem a Manta történetét, nem rajongtam az ötletért. Nagyon lapos volt nekem ez a kocsi:))) Tudom, ez a lényege...:)
Végül belementem, úgyis ő jár vele. Én az ő Puntójával járok a városban. Persze egyre gyakrabban kötöm el a Mantát, de nehogy azt higyjétek hogy ideadja a saját autómat!:)) Addig tekeri a dolgokat, míg végül megint én maradok a Puntóban:))

Tom!
Azt mondja a párom hogy sokkal jobban megy, és jobban fogyaszt a gép, mióta levetted a lefojtó bizbazt róla.
Pénteken mikor vagy otthon? Szeretne átmenni hozzád vmilyen alkatrész ügyben.

Előzmény: dRm (847)