Sziasztok
Ejha, szép termés, két nap alatt!! Persze lekéstem a vitákat ismét, de hát valakinek zsét is kell keresnie. Megpróbálom pontokba szedni az ügyeket, amihez hozzáfűznék egy-két keresetlent.
- Vuki ügy: …nem is várhattam Tőle sokkal többet emberileg. Lassan Alexe kategória lesz. Úgy látom, a játéka talán javult, mármint a dobásai nagyobb százalékban estek be, tehát a dobószázaléka már nem tart erősen a 0 felé, mert a többi játékelemben eddig is OK volt.
- MTE-Olaj (utoljára): Talán csak annyit: a védekezésünk - bár Belfera dícsérte - azé' elég harmatos volt, úgy kaptunk 80-at, hogy a Körmend nem igazán dobált kintről, annál több kosarat kaptunk betörésből, amit egy jó zónával, vagy akár egy besegítéses emberfogással, tehát egy igazi csapatmunkával meg lehetett volna akadályozni. Vannak biztató jelek a játékban, (pl. a Belfera által is említett küzdőszellem) remélem ez elég lesz a csarnokavatón, ahol remélem, újra fergeteges hangulatot tudunk varázsolni, végre megint HAZAI pályán tud játszani a Szolnok, mi is odatesszük magunkat!
- Ivko ügy: M ár többször ragadtam billentyűzetet, elmondva véleményemet a „fiatalemberről”. Nos és tisztelem, (IDE LŐJETEK!!) mert igazi csapatember, személyisége erejével csapattá tudja összekovácsolni az innen-onnan vásárolt játékosokat. Annyira erős az ego-ja, hogy még itt, a fórumban is a legtöbb szó róla esik a játékosok közül, senki nem közömbös iránta. Leginkább Rostas-al értek egyébként egyet, bár én nem ismerem személyesen, de egyrészt rengeteget láttam játszani, másrészt ugye Szolnokon élt cirka 4-5 évet, én pedig már 27-et, tehát – hogy is mondjam – beszéltem olyanokkal, akik beszéltek már a szomszédjának az anyósával :)) – Remélem értitek. Egyébként nagyon sokszor látszik is rajta – amikor kórusban szidják – hogy mulat az egészen, egyáltalán nem veszi fel a mocskolódást, nem veszi túl komolyan magát. Én is úgy érzem, amit Ő csinál a pályán, az szerinte (és szerintem is) a cirkusz része, nem indulatosabb a nagy átlagnál, és ezeknek a balhéknak a nagy része csak a játékvezetőknek szól, akiket szintén nagyon tud manipulálni. Nem tudom, megfigyeltétek-e, mindig bratyizik az ellennel, a bírókkal, és a közönséggel is, mindenki haver. Ja, és szerintem azé’ nem fújnak be Neki sok mindent, mert ügyesen csinálja, sokkal fifikásabban, mint a többiek, ugyanis senki se mondja nekem, hogy a egyik center sem él ezekkel az eszközökkel, hiszen az edzők ezeket is megtanítják a játékosokkal.
Van azonban a személyiségének egy nagyon negatív oldala is, ez pedig a túlzott pénzéhség. Azt már korábban leírtam ezen a fórumon, hogy hogyan tette tönkre kis híján egy személyben a szolnoki kosárlabdát (és ez nem túlzás). Ha nagy érdeklődés mutatkozik rá, talán újra legépelem, mert már én sem találtam az utolsó 6 lapot végignézve. Most azonban nem akarok erre kitérni, inkább a kaposváriaknak üzenném: bármennyire is azt nyilatkozza, hogy mennyire szereti a városotokat, a kaposvári embereket, ne higgyétek el, csak a pénzeteket szereti (tapasztalatból beszélek!)!!!
- Fodor ügy: Szerintem külön kell választani a mérkőzés közbeni viselkedést, a mérkőzés utánival. Amit néha az edzők, játékosok, nézők művelnek meccs alatt, az nem semmi, ki-ki vérmérséklete szerint reagálja le a történéseket, abban a felfokozott idegállapotban sok minden megérthető. Amikor azonban valaki lehiggadva nem azt mondja, hogy „gratulálok a győztesnek”, hanem folyamatosan, meccsről meccsre kibúvókat, mentségeket keres és csak a másik félben látja meg a hibát, azt már nehezebben tudom feldolgozni. Ez már nem az első alkalom, hogy Fodor úr óvást emleget, sőt az utóbbi időben nem múlt el rangadó úgy, hogy ez paksi részről ne merüljön fel. Kérdem én nem túlzás ez? Titeket mindenki utál, és el akarja csalni a meccseiteket? Nem mondom, történnek tévedések egy mérkőzésen, tudjuk, a magyar bírók nem angyalok, nem is mindig végzik a munkájukat jól, néha még 50%-an sem. De ezek a tévedések hosszú távon kiegyenlítik egymást, nem csak az ASE-nek lenne oka óvni.
Remélem végig tudtátok olvasni a szokásos két szavas válaszaimat.
Hajrá OLAJ!