elcondor Creative Commons License 2002.03.25 0 0 3474
HA van hét,ami szarul indul,akkor ez az.Persze vannak napok,amikor Dávid fejbekólintja Góliátot,de hogy ennyire?1-6?Nagyon csúnya.Bevallom nem tartottam sokra Gonzalest,úgy látszik hibáztam.Nem tudom mi állhat a vereség hátterében,de ez sajnos eléggé ronda zakó volt.
Kijozanító pofon,és ilyenkor merül fel az a gondolat,amit mindig igyekszem elhessegetni:tényleg kiöregedett Pete?Lehetséges,hogy tényleg NEM NYER EGYETLEN TORNÁT SEM???????
No nem,azért itt nem tartunk.Meggyőződésem,hogy ilyen vereség idén nem csúszik be több.Habár ezért leginkább Pete teheti a legtöbbet.Mi innen maximum csak izzadt tenyérrel várhatjuk az eredményeket,és drukkolhatunk Neki,hogy az ő nevét említse a bíró,mint győztest.
Mindenesetre bízom benne,hogy innen is fel lehet állni,és fel is fog állni Sampras,mert mégegyszer meg kell mutatni a világnak,hogy itt vagyok,és képes vagyok nyerni.Az álmom,hogy Pete összekapja magát,(leszarom,hogy mit játszik a gusztustalan salakon),de Wimbledonban hozza magát,és megnyeri azt a tornát,ami a legközelebb áll hozzá.Utána tőlem vissza is vonulhat,csak nyeje meg.Isten segítse őt ebben.Ámen.
PETEEEEEEEEEEEEE!