Hali!
Gabo! Akkor gondolom, azzal már a talira is eljössz, igaz? De lenne egy másik kérdésem is. Ha már eladtad a jobbkormányost, akkor most már elárulhatnád, hogy mikor hoztad be anno és hol csináltattad meg a tuningot itt Magyarországon?
SQS! Nem érted Gabo-t?:-) Ugyan már! Meglásd még megismerkedünk vele a következő talin! (vagy nem):-)) Honlap? Nem tudom. Én is aktualizálom mindig, időmből futja, oszt majd lesz valami!:-)
Fernin! Hát igen, hol vannak a nagyok?!:-) Én is figyelemmel követtem a Eurosporton a rally-kat és tényleg fantasztikusan mennek a Pugok. A többiek a sunyiban.:-) De ami talán a legfurcsább, hogy a japán verdák -a megbizhatóság mérföldkövei:-)- megannyi hibával küszködnek a versenyeken. Subaru, Mitsubishi jópárszor küzd motorikus és fék, futómű hibákkal. A Peugeot-k meg mennek.:-) Mindenesetre számomra eléggé egyértelmű lett, hogy a japánok is csak akkor "verik a nemi szervükkel a csalánt", ha a polgárnak legyártják a legegyszerűbb "gagyit", de ha már egy kis technikát kell belevinni, akkor meg jönnek a gondok. Ezek után ha nekem bárki azzal jön, hogy a madeinjapan a csúcs, akkor nemes egyszerűséggel ki fogom röhögni.:-))
Persze ne feledkezzünk meg, hogy a rallynak még nincs vége, most jönnek a murvás szakaszok, ahol lehetnek meglepetések, de én azért boritékolok egy újabb Peugeot VB cimet.:-) A Citroen is fantasztikus!
T.Z! Várjuk a konkrétumokat!
Üdv: San