némo Creative Commons License 2002.03.25 0 0 2192
Sziasztok!

A mai Vas Népe arról ír, hogy Isti bokájának külső szalagjai húzódtak meg. Ez azt jelenti, hogy a sérülés hála Isten nem komoly és kezeléssel gyorsan helyrehozható. Persze ez nem jelenti azt, hogy már a következő (kaposvári) meccsen játszana. A sérülést megvizsgáló doki szerint, ha minden jól megy akkor a hétvégén pályára léphet. A kaposvári meccsünk meg szerdán lesz...
Én mindenféleképpen azt mondom, ha kell inkább 2-3 meccset is hagyjon ki, csak a sérülés jöjjön rendbe. Feleslegesnek tartanám a kockázatot. A csapat jelenlegi helyezése biztatást adhat a rájátszásra, nekünk ott kell mindenképp komplett csapattal harcba szálnunk.

Belfera!

Sajnos csak ma délelőtt olvastam írásaidat, mivel hétvégén nem voltam netközelben. Nagyon sajnálom, hogy nem találkozhattam veletek, de remélem még lesz erre mód a jövőben.
Az biztos (illetve 99%), hogy én Kaposvárra és Paksra is megyek. Ha esetleg Te is jössz akkor akár ott is találkozhatunk, ha nem akkor a következő hazai meccs ad erre lehetőséget (ápr.6 Körmend-Filko).
Az Alexe név felvételén nem gondolkodom, inkább átadom az első helyet!!!
Tényleg! Hogy állunk tippügyileg?
Hajrá Körmend!!!
Üdv Némo