Hy!
Körmend-Szolnok: idegtépő egy meccs volt, a lényeg, hogy nyertünk!
A Szolnok kezdett jobban, de aztán összeszedtük magunkat és fordítottunk. Ezután már végig mi vezettünk, vmikor többel(kb. 10 pont), vmikor kevesebbel(3 pont), de a végén azért meglett a győzelem!
Isti a 7.percben megsérült! :( Hármasdobás után rosszul érkezett le és kiment a bokája. Úgy kellett levinni a pályáról, később már nem is játszott. Állítólag nem dagadt be neki annyira, meg be sem vérzett, úgyhogy val'szeg nincs szakadás! Remélem mihamarabb felépül!!!
Szóval 5 emberrel játszottuk (majdnem) végig a meccset(Putesz nem cserélte be Grebit).
A meccs (egyik) legszebb jelenete: a negyed végéig már csak néhány mp. van hátra, Nickel hozza fel a labdát, mindjárt lejár az idő, és még csak a félpálya előtt jár, dobd már el, 3...2...1... és kosár!!! Kishíján a félpályáról!!! Az egész csarnok talpon!!!
A legsportszerűtlenebb jelenet: Vukicsevics LEKÖPTE a néző(ke)t!!! Vszínűleg beszóltak neki vmit, erre ő köpött, majdnem meg is lincselték!!! Köpésért nem jár vmilyen büntetés (mondjuk egy technikai) ????
A játékvezetők... inkább hagyjuk, kár is rájuk szót vesztegetni! Én csak azt nem értem, hogy miért lett Váradi az év játékvezetője?????
Szurkolás: nagy hangulat volt, legalábbis körmendi részről, szolnokiak nem sokan voltak, legalábbis nem szurkoltak.
Hát nagyjából ennyi, bocs ha hosszú voltam!
Hajrá Körmend!!!