Eléggé az elején írtam a topicba. Azóta megjelent egy-két érdekes ember.
Hókuszpók urat szeretném megkérdezni, ha már ilyen jó kapcsolatban vannak az érintett személlyel, hogy azt mivel magyarázza, hogy másnap, amikor még csak „közönséges, felfújásmentes hír” volt a csattanás, miért lett pozitív a drogvizsgálat (az összes hírcsatorna szerint). Lehet hogy nem is pisilt nekik, csak úgy kitalálták, hogy biztos ő is, ha már mások is?
Más!
33 éves vagyok, 14 éve van jogosítványom. Azóta vezetek is.
Azóta gondolkozom rajta, hogy a KRESZ szabályai miért olyan mértékben vonatkoznak valakire, amennyi pénze van. Éretem ezt úgy, hogy például a minap a Fiumei úton belső sávban zörögtem a macskakövön. Egyszer csak egy lámpa előtt nemsokkal a külső sávból körültekintés, index, stb. nélkül bezúgott elém egy BMW-s. Vészfékezés, anyázás stb. Megúsztuk csattanás nélkül. A lámpa után úgy intéztem, hogy mellé kerüljek, és csak annyit mutattam a legalább 20 éves versenyzőnek, hogy indexelhetett volna. A válasz a vezetőülésből a jobb oldali ablakhoz tartott jobb kéz volt a válasz, középső ujj kinyújtva, a többi ökölbe.
A BMW véletlen egyezés, de a stílus sajnos egyre inkább elterjed.
Egyszerűen meg kellene érteni!
A FIZIKA TÖRVÉNYEI ANYAGI HELYZETŐL, AUTÓTIPUSTÓL, ARCMÉRETTŐL FÜGGETLENÜL MINDENKIRE UGYANÚGY VONATKOZNAK!
Hiába vagyok én nagyon f*sza gyerek, hiába van ezerszer annyi pénzem, mint a plebsznek.
Pedig még azt is hallottam (Hókuszpók cáfold meg), hogy valamelyik csatorna készített egy biztonságos autóvezetésről szóló filmet az érintett „úr” főszereplésével. Remélem, dobozban marad.
MuzX, hzolee
Magyarországon legjobb tudásom szerint a jogosítvány „bevonásához” minimálisan 51%-os sebességtúllépés szükséges, Ez városban 76 km/h sebességet jelent. De ilyenkor, amennyiben nem visszaeső vagy, csak 3 hónap a penzum.
Mindjárt befejezem.
MuzX véleménye nagyon tetszik a belövésről.
Minden fiatal autósnak (<25) meg kellene értenie, hogy a jogosítvány olyan, mint a fegyvertartási engedély. Aki képes felnőni ahhoz, ami a kezében van (volán vagy markolat), és felelősséggel tudja, hogy az mire való, akkor nincs gond.
Baj csak akkor van, ha ész nélkül, a TV-ből, moziból szerzik a képzést.
Akkor mindegy mi van a kezében, mindenképpen egy halálos fegyver....