AliceCsodaországban Creative Commons License 2002.03.24 0 0 16
Alfredoo!
Én már több helyütt is kifejtettem, hogy a nemzeti szalagot csak igen indokolt esetben tűzném ki.
Gondolom te egy afféle "szeressük egymást gyerekek" jelképre gondolsz.
Hát nem tudom.
Azt gondolom, nem.
Utoljára a rendszerváltáskor viseltem ilyesmit, meg akkor, mikor Csúcs-Nahlik érában a sajtószabadságot láttam veszélyben, a kék szalagot. Azóta már megszoktam, hogy a mindenkori - de az új érában inkább a jobboldali - kormány előszeretettel teszi rá mancsát a sajtóra - még szerencse, hogy itt is közben bejöttek a piaci viszonyok.

Ugyanis nem nekem kéne kitűznöm bármit, hanem annak a kormánynak, aki legközelebb kormányozni fogja a Mi Hazánkat, az lenne az első kötelessége, hogy ezt a lövészárkot valamilyen módon befedje.

Ugyanis teljesen diliházba való állapotok vannak már.

A közt. elnök annak a jobboldali egyesületnek a nevében hívja fel az ország polgárait egybetartás kifejezésére, aki kifejezetten az Orbán kormányt akarja hatalomra juttatni.

Már vagy 10 napja másról sem hallani, olvasni, látni, mint a vitát a vitáról. Amennyit vitatkoztak erről, már rég minden vita lebonyolódhatott volna. Satöbbi.

És még sorolhatnám.

Ezek után azt hiszem, nincs más dolgom, mint hamarosan megalakítani a Cinikusok Pártját vagy a Cinikusok Szövetségét, vagy valami ilyesmit. Nagy kedvem lenne hozzá, ennyi fennkölt érzés közepette.

Előzmény: alfredoo (15)