tomika Creative Commons License 1999.03.12 0 0 70
Abban amit írsz lehet valami,bár szerintem 10-15 éve is voltak szarcsimbókok,csak akkor a tuningolt ladával száguldoztak.Van egy haverom ,aki rallye versenyző, mellesleg újságíró,így minden héten más és más autót kap tesztelésre.Amikor mellette ülök észrevettem,hogy meghalna ha lassabban kellene mennie ,egyszerűen nem képes rá.Vissza elődhöz.Nem akartam elkalandozni,de ha már itt vagyunk:kb.százzal ment ,állítólag mindkét sáv üres volt -ő a belsőben ment.Aki járt már ott az tudja hogyan néz ki a hely.A karambol egy balkanyar után 15-20 méterre történt,a kanyar nem éles,de hoszú.Ha ott megcsúszott ahol mondták,már pedig akkor az a kanyarban volt,az autó a külső sávba sodródik és nem ellentétesen az erőknek át a szemközti sávba.Nem voltam ott ,a bíróságon majd kiderítik/?/ hogyan történt pontosan.
Felejtsük el már a "nem szeretem a zenéjét,dögöljön meg "effektust,ez már nem róla,hanem az igazságszolgáltatásba vetett hitünkről szól/de okosakat írok-na jó,bevallom ,ezt diktálják/.Lejebb már leírtam ,hogy tökmindegy ,hogy be volt-e lőve vagy csak meghurcolták,mindenképpen szar van a palacsintában,a rendőrségből valakik vagy korruptak vagy hülyék.Akkor pedig szarban vagyunk.
Hitler a körülzárt Berlinben összehívja tisztjeit:
-Uraim!Az oroszok körbezártak minket,szarban vagyunk.Vagy megölnek,vagy nem.Ha nem,nincs semmi baj,de ha igen,akkor van két lehetőség:vagy eltemetnek vagy nem.Ha nem nincs semmi baj,de ha igen van két lehetőség:vagy kinő a koporsónkból egy fa vagy nem .Ha nem nincs semmi baj,de ha igen van két lehetőség :vagy kivágják vagy nem.Ha nem nincs semmi baj ,de ha igen van két lehetőség:vagy feldolgozzák,vagy nem.Ha nem nincs semmi baj,de ha igen van két lehetőség:vagy wc papír lesz vagy nem.Ha nem nincs semmi baj,de ha igen van két lehetőség:vagy használják vagy nem.Ha nem nincs semmi baj ,de ha igen:
Uraim ,már megint szarban vagyunk!