Koszi a valaszokat. Az arfekves megfelelo, a boltokert kulon koszonet.
0. a 192 portbol mennyi az I es mennyi az O.
Gondolom 24-es csoportokban vannak elosztva.
2.A relerol azert kerdeztem, mert szerintem igy pazarlas, mert barmi mast is ra tudsz esetleg kotni. Termeszetesen azonos logikai allapotu funkciokat.
4. miert a foldet szakitod meg, egy esetleges rovidzarlat erdekes dolgokat produkalhat... :(
5. 50 eres kabel eseten 48 port van kivezetve, azaz 2 IC, Plusz a fold es tap ?!?
En 24 port / kartyara gondoltam, mert igy egy 8255-os IC vihet Inputot, mig a kovetkezo Outputot.
Igazabol en ket kisebb (96 portos) kartyan gondolkodom jelen pillanatban, eloszor egyen vmikor mostnasag, majd megegyen kesobb.
A nagyobb problema, hogy en minden relehez szeretnem hasznalni a 2+2 kontaktot, szoval vagy tervezek uj nyakot, vagy kenytelen vagyok sk megoldani ezt vhogy. Ez egy kicsit feszelyez, mert amiota vege lett a technikumnak nem igazan vaskloridoztam es most sincs hozza sok kedvem...
Egyebkent meg az elkovetkezendo nehany hetben/honapban nem idoszeru meg a nyakgyartas csak szerettem volna felmerni, hogy egyaltalan hogy s mint. Probauzem.
A nyaktervezo proggy-t honnan szerezted?
Koszi a valaszokat, kerdesem meg biztos lesz, majd ha felmerulnek, tudatom veled.
Ja az oldal nagyon jo, gratula, varom a kovetkezo cikket a leptetomotorrol.