csz Creative Commons License 2002.03.22 0 0 14
Akkor talán indokold, hogy miben hazudik. Én csak az m1-en láttam a "kivonulást". Igyekeztek ezerrel a kivonulókra fókuszálni így mondjuk jól látszott a kivonulók hatalmas száma, utólag meg lehetne egysével számolni volt vagy 30 ember is. mno.hu-n már 70, de az úgysem mérvadó.)

A kivonulás után gondosan vágtak, véletlenül sem mutatták egy pillanatra sem, hogy hányan MARADTAK... (kb. 600 fős terem)

Van egy helyszíni tudósításnak (mtv1) megfelelő beszámoló, amit nem hiszel el, lelked rajta, bár gondolom nem láttad a TV-ben.

Leginkább ott lóg ki a lóláb, hogy az m1-nek, az mno-nak görcsösen bizonygatnia kell, hogy egyetemisták kifütyülik MP-t, mert hát azok utálják a kommenistákat. Spontán módon feláll egy tömbben kb. 30 ember és kivonul, közben a véletlenül náluk lévő jobbik kampányanyagot szórják. A terem többi részéről meg senki nem mozdul. Egyik TV-sem közvetíti az összes huszadrangú kampánygyűlést és fórumot, ezen véletlenül pont ott volt az mtv1, kivonulás megvolt, már pakolnak is. Konkrét vágás a "spontánt" kivonulást kiváltó eseményről nincs.

Szánalmas.
Meg hát primitív, de nem sokat számit, kutya sem nézi azt a TV-t (véletlenül kutya voltam :) ), aki meg csak azt nézi, annak úgyis mind1...

Előzmény: krampampilu (2)