BOB válasz erre | adatok | e-mail 2002-03-21 14:32:42 (194)
Baromi reg irtam a politika forumba (tobb, mint 1 eve), de most megest hozzaszolok, mert itt akkora mocskolodas folyik, amihez nekem is van egy-ket szavam.
1. Elorebocsajtom: Ott voltam a Golyavarban. Tehat NEM hirekre meg mti-re hivatkozom, hanem szemelyes tapasztalatomra.
2. A "csoport" (nevezzuk oket igy, mert valoban nem ismerem oket szemelyesen, tehat nem mondhatom hogy darabra mind Jobbik-osok, mindenesetre a Jobbik elnoke koztuk volt) egy oraval a forum elott erkezett, es leult az elso sorokban.
3. A forumot a "kivonulas" elott tobbszor is bekiabalasokkal tarkitottak, Medgyessy pedig a leheto legjobban reagalt ra: poenra vette, es egy-ket poennal valoban rendesen nyakonvagta oket.
4. A kivonulast azonban nem elozte meg kozvetlenul semmi, tehat Medgyessy nem szidta oket, nem mondott semmi olyat, ami indokolt volna barmit is.
5. Nekem senki ne mondja, hogy ha egy politikai rendezvenyen 30-40 ember gyakorlatilag indok nelkul, amde szorolapokat dobalva egyszerre kimegy az ELSO SOROKBOL, ahova a forum kezdete elott tobb mint feloraval beult, az nem egy elore mexervezett akcio. Persze hogy az.
6. Amugy kb. 5-600 ember volt bent, ebbol ez a 30-40 meg sem latszott volna, ha nem igy szervezik meg.
7. Az MTV kozvetlenul az eset utan tavozott a helyszinrol, a forum maga tehat nem is erdekelte, a "botrany" viszont igen. Vajon honnan tudhatta, hogy "spontanul" ki fognak vonulni a fiatalok?
Tehat szemelyes tapasztalatom alapjan:
Aki azt allitja, hogy ez spontan reakcio volt, hazudik.
Aki azt allitja, hogy Medgyessy hergelte fel a fiatalokat, hazudik.
Jol megszervezett politikai akcio volt, nem volt veletlen utana Medgyessy anekdotaja sem a Szombathelyen tortentekrol (aki ott volt tudja mirol beszelek, bar annak meg hiaba is irom le).