MuzX Creative Commons License 1999.03.12 0 0 68
Mimo!
Nem, nem tartom normálisnak, hogy nem lehet magánélete, de a sztárság sajna ezzel jár. Gondolom, tisztába volt vele, mikor belevágott. És ez még nem is olyan vészes nálunk, szerintem....

Igazad van, nemcsak a fiatalokkal lehet gond az utakon. De nekem úgy tűnt, hogy a kirívó esetekben - még ha nem is fiatal az okozó - ez a fajta hiperönzô magatartásmód áll, ami olyan nagy divat mostanság.
Én nem foglalkoztam azzal, hogy a drog miatt volt-e, elhiszem, hogy akkor éppen nem volt belôve, akkor viszont még kevésbé értem, hogy hajthatott ilyen eszement módra. Oké, néha muszáj sietni, de közben észben kell tartani, hogy más is létezik, aki közlekedik.

Aki meg annyira sebességbolond, az menjen autóversenyzônek, de ne a forgalomba próbálgassa ébredezô tehetségét. Na jó, tudom, ez nem megy mindig. Ismétlem, én is imádok hajtani, de megpróbálok vigyázni magamra és másokra. Akinél csak a hajtás van meg, azzal meg könnyen történik ilyen.
Pl. Csepel, szabadkikötô út, szinte nyílegyenes, minimális ívvel az AGIP kútnál. Nem olyan rég egyik éjjel itt is meg bírtak halni négyen, diszkóbaleset. Mert milyen jó is buli után vagányul hazaszáguldani...
Volt egy srác, imádott autózni, sokat melózott, végre vett egy Honda sportkocsit, szintén Csepel "belvárosában" 100 feletti sebességgel csavarodott fel egy oszlopra. Vazze, miért kell ilyen helyen így száguldozni?
Volt lakhelyemen élt egy alig huszonéves rendôriskolás, rajongott a felspécizett Mercijéért. Egyik este barátnôjével együtt 120-szal hajtott be egy körforgalomba, ahol fele sebesség is sodrós lehet, mindketten meghaltak.
Érted? Mert én nem. Minek kell egy lakott terület közepén ôrült módra döngetni? De ha igazán tudna vezetni, képes lenne felmérni, hogy ennyivel ilyen kanyart nem lehet bevenni...
Felelôtlenség és kórosan túlzott egoizmussal párosuló önbizalomtúltengés, szerintem ez a baj.
Végül is Elôd ennek az egésznek csak egy mindenki számára észlelhetô kitüremkedése, az egész jelenség a rendszerváltás utáni vadkeleti állapotok, és az ún. "fejlett országok" által sulykolt életforma eltorzult átvétele. Phüüü, de cociológusra vettem a figurát, pedig nem is értek hozzá :))