Szasz Artúr Doki
"csütörtökön tv-s csarnokavató Szolnokon(lesz???)"
Lesz. Szombaton hivatalos megnyitó Jön Vikike is megengedjük, hogy focizzon egy kicsit a csarnokunkban, ha már felépítetette.
Egyébként én örülök a Víghpetinek - még ha meg is vettétek :-)) - rá lehet bízni egy rangadót, mindenki tudja, mire számíthat Tőle, mit enged tovább, és mit nem.
Feribá: Bocsi, hogy csak most viszontválaszolok a fehérvári válszodra; miért írtam, hogy csak részben..:
Most lusta vagyok visszalapozni és bekopizni a szövegedet, de valami olyasmit mondtál, hogy Nem hiszed el, hogy egy ilyen játékosállomány csak ennyire képes, és igaz hogy Sterbenz nem ért hozzá, de mégis, a játékosok is hibásak.
Csak egy árnyalatnyi különbség, de mégis. A Zorán példával azt akartam érzékeltetni, hogy egy sz** adző úgy szét tud bombázni egy jó erőkből álló csapatot, hogy a játékosok külön-külön hiába halnak meg a pályán, az eredményen ez nem fog meglátszani. Nem mindenki küzd úgy mint Boros (én is tisztelem ezért), de egy jól összerakott csapatban nem is kell. Jó példa erre az Ernő. Nálunk csak szenvedett Zorán "irányítása" alatt, Neki kellet volna a hátán cipelnie a csapatot támadásban, és védekezésben, de erre nem volt képes, idén viszont Fodor megtalálta a helyét. Ennyi elég.
...ennyi elég, szia mindenki.