Feribá04 Creative Commons License 2002.03.21 0 0 2112
Mivel tegnap nem tudtam hazamenni, a körmendi közvetítést néztem és van észrevételem a mérkőzés kapcsán.
Arra számítottam, hogy szoros jó meccset látok, de sajnos nem ez történt. Elfogulatlan tudok maradni az értékelés kapcsán azért, mert bár a Körmend már több mint egy évtizede az ASE utáni kedvenc csapatom, de egy tegnapi fehérvári győzelem a mi csapatunknak tett volna jót.
Az MTE minden tekintetben leiskolázta ellenfelét, de nem hiszem hogy ezzel sok újat mondtam. A legnagyobb öröm piros-fekete oldalon Nick jó játéka volt. Örülök, hogy hasznos tagja csapatának és a közönség "másik" fele (Lipo) is kezdi elfogadni. Az egész csarnokban zúgó "Nickel" rigmusokból erre következtettem.
Igazából az Albához lenne komolyabb észrevétel:
Nem hiszem el, hogy ez a játékosállomány csak ennyire képes. Az rendben van, hogy Sterbenz amellett, hogy nagyképű még képzetlen is és fingja nincs, hogy kell egy csapatot összefogni, de a második negyedben volt olyan érzésem, hogy egyes játékosok (ha már úgyis elmegy a meccs) szándékosan balfaszkodtak. Hihetetlen, hogy ilyen tehetséges és képzett játékosok, mint Williams és Báder ennyire ne találják a helyüket a csapatban. Erről nagyrészt nem ők tehetnek. Az egyetlen pozitívum egy kellemes csalódás, Boros Zoltán volt. Nem nyújtott semmi extrát és a triplái is inkább szerintem csak beestek, de ő nem adta fel az utolsó percig. Tudjátok, hogy utálom Boriszt, de ez a "csakazértismegmutatommellettemnemmennekel" mentalitás szerintem értékelendő és több fehérvári számára követendő lehetne.

Jelen pillanatban úgy érzem három csapat lehet aki beleszólhat az aranyérem sorsába és ez a Körmend, a Kaposvár és a Paks. A Szolnok azért nem, mert bár Lapov rendkívül ponterős, de nincs olyan hátvédje, bedobója, aki hosszú távon huszas átlag fölött tudna lenni, ez pedig a végső győzelemhez elengedhetetlen. A mi tegnapi vereséggel felérő győzelmünket sem szabad túllihegni, mert a csapat számára a hét igazi próbatétele a szombati rangadó lesz.

Üdv.
Feribá04

Hajrá ASE és MAGYAR KOSÁRLABDA!