Tudod a közeg olyan amilyen nekünk szurkolóknak sem mindig felemelő érzés hogy csapatunkat egy szinten emlegetik egyes bűnözökkel.
De ez már nem a sport részhez tartozik és a részleteket én nem is ismerem csak maik az ujságban megjelentek ugyhogy erről nem tudok állást kifejteni.
Viszont én már Stadler Józsi esetében is nagyra tartottam hogy bár lehet hogy csal lopott de a pénzt a sportba fektette...ezzel persze nem akarom felmenteni azokat a fehérvári "úriembereket" akikre Te is céloztál.
Igazából nem tudom hogy elkövették-e azt amivel vádolták őket vagy sem...
Az általad emlitett körmendi kocsmatársat aki manapság elkerült a netközelségből névről ismerem olvastam pár hozzászólását azt hiszem sejtem mire gondolsz...
Ami érdekes aza z hogy mintha 180 fokot fordult volna a helyzet 2-3 évvel ezelöttitől. Akkor Körmenden volt a legjobb utánpótlás csapat fehérváron meg a legjobbak voltak a légiósok.
Mára ugy tünik jó légiósok vannak körmenden (meg pakson is) viszont kevés öröm a sok bánat mellett de az Alba ifi legalább megint (már 2 éve zsinorban) bajnokesélyes...
Talán majd 2-3 év múlva ha felnőnek az utánpótlás játékosok (remélem sok Benczénk lesz majd) lesz megint egy jó szériánk addig meg vergődünk az 5 ik hely körül. És talán igy van ez rendjén hogy mindig más és már uralja a kosárlabda tronját idén talán az ASE aztán a Körmend és majd valamikor újra Fehérvár.
Csak nehogy majd a Honvéd sorsára jusson a csapat!
A Szizov Trusin pároshoz annyit hogy nem egy meccs volt mikor ez a két kosaras együtt szerzett 50-60 pontot... Tegnap egy egész Albacomp keret szerzett 67et...
Na de elég a múltból előre...
Jah még valami... Állást nem tudok foglalnio a románozáshoz hogy volt-e vagy sem csak arra hivatkozhatok ami az ujságban megjelent...