Tényleg nem akarok elkezdeni a Körmend-Alba ellentétről vitázni, főleg hogy ezt már az utóbbi időben netközelből eltávolodott ChrisClay barátunk annyiszor kifejtette.
Nehezen hiszik el Fehérváron, de nem azért nem szeretik őket sokan mert annyira sikeresek voltak 3 évig! Korábban a ZTE vagy a Honvéd is zárt hasonlóan sikeres időszakot! Az Alba csapata és azt körülvevő közeg (és most tényleg ne benjünk bele) váltott ki ellenérzést! Pláne nem a Williams miatt, én az efajta viselkedést említettem!
Tegnap úgy mentünk meccsre, hogy végre nem igazából ellenfél az Alba, nem is szidtuk őket egészen a Williams afférig! Sőt utána is csak az említett faultoknál, és nem azért mert ők éppen fehérváriak... De mint tudjuk mi ilyenek vagyunk...
Érdekes Kaposváron két hete egy bizonyos Kapos-MTE kupameccsen szintén az egész csarnok által zúgott a "Cigányok!" vagy éppen a "F...pó Körmend!"
A fehérváriak szurkolása elött valóban le a kalappal, teljesen jogosan kapták meg a fair-play díjat!
Az Alexe vita kirobbanásakor írtam, és fenntartom hogy NEM VOLT NAGY-MAGYARORSZÁGOZÁS ÉS BÜDÖS ROMÁNIÁZÁS!
Egyébként Trusin játékát én is szerettem :)) Szizovval nagy párost alkottak!