Avass Creative Commons License 2002.03.21 0 0 2104
Megint vereség idegenben :-((((
Titkon sajnos számítani lehetett rá, de a tippversenyben nem akartam megtenni, vissza is csúsztam; dupla:-((((
Gery, említette a Falco-Szolnok meccs utolsó 1 percét. Sajnos személyesen nem láttam, de a helyi újság cikke alapján a következő történt:
Kb. 1 perc volt hátra a mérkőzésből, az ellenfél (Falco) vezetett 2 ponttal (86-84) és mi hoztuk fel a labdát, amikor is Mérész Csaba ellen sportszerűtlen hibát ítéltek a játékvezetők. A szabályok szerint ez ugye 1 büntetődobást jelent + plussz a Falconál maradt a labda. Nem tudom, hogy mennyit értékesítettek ebből a sz.helyiek, de megint mi hozhattuk fel a labdát. Ekkor viszont Maljkovicsnak ítéltek sportszerűtlent a "tisztelt" bírósporik. Ismét az előző koreográfia, mindenesetre az utolsó percet a Falco nyerte 7-0-ra (a vége: 93-84).
Azt, hogy mi történt konkrétan, csak holnap tudom megírni, miután láttam a Szolnoki TV-n a közvetítést, minden esetre Miljkovics mester valami olyasmit nyilatkozott, hogy a bíráskodás minősíthetelen volt, így nem lehet profi módon játszani, és ezt a meccset a Falco-nak kellett megnyernie....

Más. Olvasgattam a beszámolóitokat a meccsekről, a Paks-Dombóvárhoz és Artúr Doki, Hozzád lenne észervételem. A meccs - az elmondásod alapján - azért volt ilyen szoros, mert a hazaiak félvállról vették az ellenfelet. Nos, én nem láttam a mérkőzést, de a Dombovár elleni meccsünk is tökéletesen így nézett ki kívülről. Az ellennek minden bejött, főleg kintről, mi meg szenvedtünk, úgy nézett ki, mintha nagyképűen, lélektelenül játszanánk, alig sikerült kicsikarni a győzelmet. Persze a kötelező győzelmek sohasem könnyűek, de a vasutasoknak már a második ilyen szoros meccse idegenben, jó lesz rájuk vigyázni (gratulálok Nekik!)
Egyébként említetted, hogy kb. 15 dombóvári szurkoló kísérte el a csapatot, és ezen Te csodálkoztál. Én inkább úgy fogalamznék, örülök, hogy valaki is elment, hogy láthassa a kedvenceit kikapni, finoman fogalmazva, nem a Dombóvár az esélyese a középrájátszás egyik idegenbeli (és otthoni) mérkőzésének sem. Gondolj bele, amikor a Paks "kis" csapat, tehát nem az egyik bajnokesélyes gárda volt, akkor Ti hányan mentetek egy nagycsapat csarnokába szurkolni? Ha egy csapatnak nagyon megy, az természetes, hogy megnövekedik a szurkolótábora is, inkább az a dícséretes, ha hullámvölgyben van az alakulat, akkor is kitartanak mellettük a szurkolók.

...pedig má'cenzúráztam is magam, hogy rövidebb legyek, úgy látszik megint nem jött össze...

UI.: Ja, Gery komám, én sem sok jóra számítok szombaton, de talán csakazértis??! Hajrá OLAJ!!! harcoljatok!!!