Asteriksz
2002.03.21
|
|
0 0
91
|
csak azért kérdem ezeket, mert nemrég voltam Londonban egy ilyen kávéboltban és megfogott a hangulata. Azóta nézem, hogy mit is lehetne itthon csinálni, milyen a kínálat...stb.
Beleszerettem a kávéba.( eddig is ittam valamennyit, de nem figyeltem rá)
A Coquan merre van?
( Segafredo-lavazzza olasz, ugye?)
Ezek már a drágább kategóriát képviselik.
A Segafredo közepesen erős koffi.
A kávé őrléséről csak annyit, hogy a durva őrléstől egészen a török kávé finomságig(egészen liszt-szerű por) mindenféle előfordulhat, attól függően mit használunk a kévá előállítására.
Itthon a csavarós megoldás a legelterjedtebb.(amikor az eszközt szét kell csavarni, alul víz van fölötte a káva darálva, legfölül lesz a kész lé)
Na nem mondok többet. |
Előzmény: nemisbéka (90)
|
|