kaviat Creative Commons License 1999.03.12 0 0 606
én optimista vagyok :) bízom benne, hogy mindenki le tud szállni arról a jól felkonfigurált magas lóváról. mert akkor talán valaki veszi a fáradságot és reagál pl a tegnapi levelemre, mellyet a sysop bácsiknak küldtem, melyben a tegnap este és éjjel nem müködő netet reklamáltam +. továbbá kérem az üzenetrögzitő szövegének +változtatását is, mivel teljesen értelmetlen lediktáltatni a süket júzerrel a telefonszámát, ha úgy se hívja vissza senki :(...
akkor most összefoglalom a kérdéseimet, és nagy örömöm lenne ha valaki officionálisan is válaszolna ezekre :

1. mik a tvnet rövid távu /max 2 hónap/ tervei a +bízhatóság növelése érdekében itt zugló-ban. mire gondolok: pillanatnyilag nevetségesnek tartom, hogy ovodás szintü vitákat folytat valaki a júzerekkel mindenféle így - úgy route-olo IP tartományokról, miközben lassan nem telik el ugy egy 7, hogy legalább 1x ne pukkadjon le a net órákra, de néha fél napokra is, vagy ne aggy isten egy full 7végére... ide tehát egy dátumot és egy megoldást várnék /pl. a satimexen keresztül optika vagy akármi : de mi? és mikor? /.

2. mikor vezeti be végre a tvnet az éjszakai és 7végi ügyeletet. mire gondolok: igenis jogosan várom el, hogy addig amig rendszeresen képes elpukkadni a net mind1 milyen okból / hogy melyik router melyik parabola nekem mind1 ha nem megy a net /, legyen éjjel nappal ügyelet a hibák minnél gyorsabb javitására. addig amig ennyire +bízhatatlan a rendszer, elvárható hogy ne keljen hétfő reggelig várnom ha valami kipurcan péntek este. ha már nem mindennapos a lehalás, a rendszer stabil, hónapokig hozzányúlás nélkül elmegy, akkor nem érdekel az ügyelet léte ill. nemléte.

3. mik a tvnet hivatalos!! hosszú távu koncepciói a külföldi sávszél növelésére. akár quota akár bármi de egy ismétlem hivatalos terv érdekel. még1x hangsúlyozom örömmel fogadnám, ha ideülne hozzánk bárki a nagyarcok közül és csepegtetne némi információt a jövőröl kapcsolatosan...

ui: nem olvastam sehol a szerződésben hogy a rendszer ennyire +biz6atlanná válik idővel... ha valaki tudja hogy hol van ilyen irva az linkelje ide plz...

kaviat