En altalaban Albertfalvan lakok.
"Tudod, 22 éve lakom a lakótelepen. A forgalom azóta nemcsak a természetes mértékben nott meg, hiszen a tilalom ellenáére huszasával járnak a kamionok az Etele úton. Ha ezt még egy villamosjárattal is megfejeled, akkor az tele út végképp lakhatatlan lesz."
Sajnos a Hamzsabegi uti lakok miatt az Etele es az Andor utcai lakok szivnak. Majdnem biztos, hogy meg egy olyan esetet nem fognak engedni, mint a Hamzsabegi ut: egy kis csoport miatt egesz del-Buda szivjon. Ez sajnos a varosi elettel jar. Ismert a mernokok kozott egy mondas uj kozlekedesi ut epitese kapcsan: NIMB: Not in my background = nem az en telkemen keresztul. Azaz akarhol megkerdezik az emberek velemenyet, azt fogjak mondani, hogy kozlekedesi utra szukseg van (Budapesten plane, ahol evtizedes lemaradas van a koruthalozat fejleszteseben), csak ne ott ahol en lakok.
Es valahol meg is ertheto ez. Ezzel egyutt valahol mindenkeppen at kellene hozni az 1-es villamost, es jelenleg a legalkalmasabb verzio az Etele ut.
Emellett velemenyem szerint minden olyan lepes, ami a tomegkozlekedes fejleszteset szolgalja csak javithat a kozlekedesi helyzeten. A motorizaciot egyszeruen nem lehet feltartani, a varos jelenleg szerintem akkor jar el leghelyesebben, ha minel tobb elkulonitett tomegkozlekedesi palyat hoz letre, ahol csak tud. Egy villamosvonal megepites ezert szerintem helyes lepes, azzal egyutt, hogy tisztaban vagyok azzal, hogy az ottlakok eletminosege csokken ezzel.