saabee Creative Commons License 2002.03.20 0 0 2079
Hi Artúr & all!

Szerintem azért küszködünk -remélhetőleg átmeneti- létszám hiánnyal,mert ez a középső szakasz mindenkire igen sok plusz terhet ró.
Úgy vélem egyáltalán nem volt jó ötlet a középső kör bevezetése.Sem a játékos,sem a játékvezetők,sem a szurkolók nincsenek felkészülve rá igazán.
Szurkolói szemszögből igazán kétélű a dolog.Egyrészt ugye elvileg több a rangadó,ugyanakkor persze ez plusz "anyagi terheket" jelent.(pl.a tanulók nincsenek olyan jól eleresztve pízzel:) )
Mindezek mellett tavaly azért felfokozott(abb) izgalommal várt az ember 1-1 meccset,idén már nem,lévén egy mást érik a nagy derbik.
Ezek mellett azért így mostanra eléggé szétesett a mezőny is-talán a gyengébb csapatok jobban elfáradtak(?)-pl. Falco

Mindenestre én nekem egyáltalán nem tetszik ez az új rendszer.
Pl. a legjobb 8 csapat miért csak az egymás ellen elért eredményeit cipelte tovább? (Persze,hogy ilyen torony magasan nyertük az alapszakaszt ez elég szubjektívnak tűnik:) )
Remélem meggondoják magukat és visszatérnek a régihez.

Az általad említett jelenség sajna tényleg tapasztalható=>ld. a 2.fehérvári meccsünk.Azt én sem igazán értettem,hogy miért tartott kisebb érdeklődésre számot,mint az első.
Jó ellen példa mondjuk a szolnoki meccsünk,ahol a csapat győzelmében mi is elévülhetetlen érdemeket szerezünk:)

Valszeg a hétközi utazások miatt az utazók száma drasztikusan fog csökkeni.Pl. engem szerintem kapásból kihúzhatsz:( (Tanulj tinó,ökör lesz belőled:) )
Persze holnap (vagyis ma :) )azért még ott leszek.Remélem a "hangulat fokozása" érdekében érkezik néhány "vasutas". :)

Hajrá ASE!

ui.:Ne aggódj szombaton tuti teltház.Minden ...szurkoló megjelenik :)

Előzmény: Artúr Doki (2078)