geekJedi Creative Commons License 2002.03.19 0 0 5603
jézusom, hogy miket hordanak össze egyesek!!! szép sorjában... mint mondták előttem, az ep1-2-ben is rengeteg makettet használtak, sok mindenre csak ráfogjátok hogy CG, pedig fogalmatok sincs ( bár valóban kissé túlteng, de aki látta TV-n is az előzetest, nem csak QuickTime-ban, az tudja, hogy nem lesz semmi baj se itt az effektekkel ). hiányoznak a régi karakterek... szintén a trailerekből, na meg a kémjelentésekből könnyedén kiderül, hogy a "humoros figura" szerepét Han Solo helyett ezúttal maga Obi-Wan veszi át, TÉNYLEG humoros beszólásokkal... Jar Jart meg el lehet felejteni, szerepel össz-vissz 5 percet. a történet jó, olyan dolgok láthatóak benne, amire mindig is vágytunk, pl. Jango, és fia Boba Fett, akik között Harry szerint nagyon nagyon jó apa és fia viszony alakult ki, és ez gyönyörűen van ábrázolva, sok szuper akciójelenet ( aszteroida-üldözés, Zam Wesell Coruscanti üldözése, Geonosisi csata, fénykardpárbaj ), és hát azt hiszem maga a kis zöld mester, Yoda tartogat meglepetéseket mindenki számára... Dooku pedig az egyik leggonoszabb és legeltaláltabb karakter szerintem, igaz még keveset láttuk, de már a jelleme, meg a kisugárzása is nagyszerű. bocs, hogy hosszú voltam... szóval abbahagyni kérem az eszetlen fikázást, amíg senki se látott semmit ( kivéve persze Knowlest :)!