Jomika Creative Commons License 2002.03.19 0 0 156
Hello xDiVeR !
Erre a kijelentésedre "természetesen" hozzá kell szóljak! Természetesen nekem is jobban tetszene az új Durashift váltó, s meg kell mondjam egy dolog "tart" vissza.-Az ára.
A többi hozzászólásokra is egy kicsit reagálva:
Én nem álmaim autóját tartom a legjobbnak, hanem egy bizonyos határokon belüli (számomra) elérhető kompromisszumot.Azon nem érdemes vitázni, hogy jobban megy-e egy 2,5 V-6-os, mint egy 1,8-as, jobb-e egy pl.Maserati, Saab,Mercedes vagy egy 1,8-as Mondeo.Azon viszont érdemes, hogy árkategorián belül melyik típus mit nyújt a pénzemért.
Visszatérve még az automata-kézi (örök)vitára.Mit értesz az alatt, hogy "kipróbáltam"? Nekem kb. 1 hónap kellett, hogy rutint szerezzek a kocsi vezetéstechnikájához. (Megjegyzem kb.200 ekm van a talpamban). Emlékeztetlek kedvenc sportágamra a formula 1-re.(Hogy is van ott?)
Pl. Ha nagyon gyorsítani akarok, padlóra teszem a gázt, s (az új Mondeoban mindenféle sportfokozat nélkül)csak a maximális fordulatnál léptet egyet fel a váltó. Ha finoman tolom, akkor 40-45km/h-nél direktben van. A rosszabb gyorsulási értéket azonos LE mellett a szivattyú meghajtásának vesztesége okozza(-nxLE), nem a lassú váltás !

Jomika

Előzmény: xDiVeR (144)