Kifli007 Creative Commons License 2002.03.19 0 0 2555
Azért szerintem nem ennyire elkeseritő a helyzet, bár az igaz, hogy én már tudtam az eredményt, amikor megnéztem a meccset. A második félidőben nagyon hajtott a csapat, az nagyon tetszett, de jó szokás szerint egy félidő megint végiglinkeskedtünk. Nem kell néhány emberre rákenni a vereséget, bár kétségtelen, hogy páran nagyon szarul játszottak, Lazicsnak a róla kapott két gólt azért nehezen fogom elfelejteni. Mónos szokás szerint nulla volt, meg Elek is. Sajnos Szmiljanics se volt jó, de neki azért megbocsátható, mert általában a csapat egyik legjobbja. Branezsac szerintem most volt a legjobb az eddigi meccsein. Nektek nem fura Goran pihentetése? Nem szólt, hogy sérült, stb? Nekem nem tetszik ez az ügy. Ha más haszna nem is volt ennek a meccsnek, annyi akkor is volt, hogy Bognár Gyuri azt mondta, át kell szerveznie a védelmet. Mindenesetre a Zete elleni meccsen nagyon sok múlik, remélem odafigyelnek majd a fiúk, nem lesz egyszerű meccs. Ha el akartok szomorodni, itt van a tavaszi táblázatunk:
MTK 2 1 - 3 5-7 (-2) 3 pont
Szarul néz ki, nem? Nekem a gólkülönbségünk fáj nagyon.
Én mindenestre az alábbi összeállitással próbálkoznék:
Hajdú - Komlósi, Lambulic, Szmiljanic - Skoric, Füzi, Czvitkovics, Zavadszky, Illés - Juhász, Markovic

Csere: Vlaszák, Kanta, Branezsac, Madar, Lazics, valamelyik fiatal csatárunk (sajnos nem smerem őket)
És ha a Füzi megint rossz, akkor be kell hozni helyette Kantát.

Győri sérülése fog nekünk még problémákat okozni.

Hajrá MTK!