belfera
2002.03.19
|
|
0 0
2060
|
Címszavakban Antonio "*?%*#*&" Alexe "meghurcoltatásáról".
"mi történik Magyarországon EGY román sportolóval(?)" => Amilyen az adjonisten, olyan a fogadjisten.
"büdös, koszos román voltam a körmendiek szemében" => a tények makacs dolgok, és nem csak a körmendiek szemében
"Magyarországon szerb vagy amerikai játékosok is szerepelnek, de még sohasem hallotta, hogy nekik bárki is gyűlölködő hangnemben kiabálna be a pályára" => a kis hallássérült - "b*zi csetnik" & "huhuhu" (előbbi nem ok nélkül)
"a sportban pedig végképp nincs keresnivalójuk a hasonló gesztusoknak" => egyetértünk - lásd köpés, ütés, anyázás, szurkolóknak mutogatás
"az „Éljen Nagy-Magyarország!" és a „Gyűlölünk, büdös Románia!" skandálásokat tartotta tűrhetetlennek" => ezek valóban "alacsony nívójú" bekiabálások, de semmiképp nem hangzottak fel kórusban, szélsőséges gondolkodású emberek pedig mindenütt vannak. Én az "Európa" és a "Balkán" skandálásokat tartanám hatásosnak, de ugyanakkor elfogadhatónak.
Még annyit, hogy S.T.R. helyében én felhívnám Tentert, Carutasut, Popot, Brosovszkyt és Nitulescut, akik szintén román válogatott kosárlabdázók, és szerepeltek/nek Magyarországon, hogy őket hányszor érte ilyen jellegű inzultus.
Egyébként: Hajrá Körmend!
Rir-Ria-Hungária!
Lesz még Bukarest magyar falu!
(Nem vagyok nacionalista, de ezt hozta ki belőlem "a alexe".) |
|