Hát most rajtunk a sor...
Úgy érzem azért ennek túl nagy fenék lett kerítve a Falco egyik játékosa által(szeretnék kerülni minden jelzőt). Egyértelmű a helyzet: Nagyon nem szeretjük őt!!! Ahogy észrevettem a fórum egyéb beírásaiból, ezzel gyakorlatilag mindenki így van! Még szolnokiak is, ahol sok sikeres évet töltött nagyon negatívan vélekednek róla!
Ami a konkrét esetet illeti, valóban szidtuk a mérkőzésen, valóban felhangzott a származási országának szidalmazása is! ("Utálunk, sz*r Románia!" egész pontosan) "Éljen Nagy Magyarországot" én nem hallottam, kórusban biztosan nem szólt!
Arról beszél, hogy ő milyen terror alatt van, amikor őt és hazáját így szidták, ugyanakkor a köpésre nem tudott mit mondani! Aki köpköd a pályán, szerintem jobb ha nem mond semmit! Csak egy apró részlet a meccsről, amit mindenki láthatott a királyi TV jóvoltából: 25 pontos vendégvezetésnél Alexe sokadik kisérletére dobott egy hármast, majd két kezének középső ujját felfelé tartva mutogatott a vendégek felé! Sose legyen nagyobb öröme...
A TV riporter (akit ezen a fórumon is sokan dicsértek tárgyilagossága miatt) többször is megemlítette, hogy Alexét fegyelmezési szándékkal le kellett cserélni nem egyszer a meccsen!
Egy dolog biztos, a körmendiek sem angyalok, sőt... De ez azért sok...
Érdekes módon tavaly volt egy Magyar-román meccs Szombathelyen, ahol a Falco(!) szurkolói végig fütyülték a román himnuszt, az egész meccsen Romániát és Alexét gyalázó rigmusokat szajkóztak, mégse lett belőle semmi! Most hirtelen annyira érzékeny lett!
Velem olvasta egy Falco szurkoló ezt az előző Alexe interjút, és szerinte ezek után el kellene őt küldeni a csapattól!
Erről ennyit...