hzolee Creative Commons License 1999.03.12 0 0 49

jajmá az offtopik rokker/diszkós vitával itten! :) vegyétek tudomásul, hogy a Papp Rita nem narkózik, és ő a legjobb. múltkor is vótunk lenn a dizsibe.. ..de ez már a "Te milyen ZENÉT szeretsz?" topik. :)

lehet hogy "sztár" volt :)))). ez jó, én pl nem is tudtam a Frei-műsorig, hogy hogy néz ki a manus, és a zenéjét se ismerem fel, azóta sem tudom kiválasztani a danubigyuszból a reggeli rádiósóraébresztéskor zúduló több tonna műanyag sz*r közül, szóval erről nem tudok semmit mondani.

De attól, hogy ilyen mű-sztár, attól még kapja már ő is *ugyanazt* a büntit, mint más! Nem kellett volna mindjárt a kábszerre fektetni a hangsúlyt, tessék, ez most visszaüt. "ügy"="narko".. nincs narko? nincs "ügy"!

Méghogy a rendőr nem tért ki előle... ..el is ítélik majd posztumusz?

Miért is bőszít ez az eset mindenkit, és miért gyűlik vérszagra a magyar vad? azért mert ez az egész dili ez a mai magyar valóság görbe tükre, és ezt látni (benne a képet: pénzért minden megvehető, a pénzed mondja meg hogy ki vagy, mesterséges "sztár"-ok, stb.) elég szar. de ez meg már a KUTYAKAKA topik.