oszkaar Creative Commons License 2002.03.18 0 0 146
Sejtettem, hogy te vagy az Dönci,

Nekem az nem tetszik az ötküllösön, hogy tulsagosan nyitott az egesz fekszerkezet, es felek, hogy emiatt serülekenyebb is (el tudok kepzelni olyan barmot, aki megrongalja). Meg baromi ronda volt az itteni kereskedönel kint allo kocsi hot rozsdas fektarcsaval.
Ahogy a mostani kocsim belseje kinez, nem mernem bevallalni a beige huzatot a gyerek melle (ajanljatok valami jo belsö takaritot, en nem merek nekiallni mar, pedig majd el kell adni).
Ha 230-at jöttel tegnap, akkor meg nem lehetett sok kamion ;) Mennyire volt stabil a kocsi?
A te tempomatosod nem esett bele a visszahivasba (http://www.auto.t-online.de/AU/cDispatch.jhtml?repid=DE_de_News_car&oid=22742)?
Itt az egyik kereskedönek van egy Galaxy-ja ebben a szinben, ma delutan meg megkukkolom, meg nezek egy fekete huzatost is belülröl, aztan meg is rendelem minnel elöbb, mert 3 honapot igernek. Olyat is hallottam, hogy valakinek elöbb megjött, de inkabb nem alltatom magam.
Majd ha mar megvan, elmondom, mit pakolnak bele a danoknal alaparban, addig nem akarom elkiabalni.

Üdv mindenkinek, Oszkar

Előzmény: xDiVeR (145)