xDiVeR
2002.03.18
|
|
0 0
145
|
Szevasz oszkaar!
Remélem tudod, hogy ki vagyok? :-)
Aludesign megoldható, mert nekem is Ghiám van Aluval. Árvonzatát nem tudom pontosan, mert én a rádiót is cseréltettem (mp3). De cca. 30-50e Ft.
(föleg anyagár, a csere 5 perc)
Kivéve, ha találsz olyan Trendeset, aki akar cserélni. :-) Volt már rá példa.
Felnit sajnos nem lehetett választani, de nekem tetszik az öt küllös, csak kár, hogy mindenkinek ilyen van... ;-)
Nekem is Szahara-metal van. Itthon Medium Harvest Goldnak hívták, most meg Oyster Silver a fantázia neve. :-) Sajnos vagy beige vagy fekete belsöt választhatsz hozzá, de ha belegondolsz, más nem is illene hozzá. Szürkével elég érdekes lenne.
Nekem beige van, de gyerekkel meggondolandó. Bár én is fuvaroztan már 2 gyereket hátul. Csak a cipöt kellett levenni, ahogy beszálltak. :-)
Az autómata légkondi jól végzi a dolgát szerintem. Persze nem kell mindíg Auto állásban tartani. Szerintem manuálisan is logikusan és könnyen kezelhetö. Az auto állapot nem érzékeli mindenhol a hömérsékletet, hanem szerintem egy magasságban, ezért néha bizony irányítani kell, hogy most a lábamra hideget, de sokat, mert lesül mindjárt... A manuálist nem próbáltam, szóval nemtudom megéri-e a pluszt...
A tempomat a legnagyobb találmány a deréktámasz óta. :-) Nagyon jól müködik manuális váltóval is. Kényelmes, és még állítólag kevesebbet is fogyaszt...
Szóval Piga a tempomatot ki ne hagyd! :-)
Ui: Tegnap mentem 230-at. 6100 -at forgott a Motor :-)
Bye,
xDiVeR |
Előzmény: oszkaar (143)
|
|