Csanyi Monika Creative Commons License 1999.03.12 0 0 46
Sziasztok!
Új vagyok ilyen hozzászólások terén de elolvastam az ediggi levelek egy részét és szeretnék egy-két dolgot hozzátenni.
1. Hivatásos sofőrök körében régóta ismert volt a Cs.E. kocsija, egymásnak adták az üzeneteket, hogy őrülten vezet a városban és közveszélyes. Nem értem, miért nem lehet az ilyen alakokat időben leállítani, mielőtt még nagyon nagy bajt okoznak?
2. CS.E. korábban többször nyilatkozott, hogy imádja a száguldást és a vezetést. Biztos sok ilyen tulajdonságú ember van, akik mégsem okoznak halálos közúti balesetet.
3. Amikor a tegnapi híradóban az E. ügyvédje elmondta, hogy lehet hogy beperlik a rendőrséget mert az E. nem is fogyasztott kábítószert pedig ők azt mondták, akkor telt be a pohár. Még hogy jó hogy nem nekik áll feljebb. Egyrészt eddig mindenki feltételes módban beszélt a drogról, másrészt, ahogy az E. is bevalotta, szívott korábban füvet. De itt szerintem mesze nem a drogozásról van szó, hanem arról hogy egy 25 éves ember szerencsétlenül meghalt, mert nincs olyan jó autója, mint az E.-nek. És ha így haladunk, még a végén ez alól a vád alól is felmentik a szuperügyvédek. Remek, nem?
Ennyit szerettem volna, köszi a figyelmet.
CsM
U.I: Az ausztiai buszbaleset sofúrje és Cs.E. között csak annyi a különböség, hogy a buszsofőrt azóta is pszichológusok kezelik mert sokkot kapott amikor meghallotta a hirt. Cs.E. pedig mindenkinek elmondta a tévében, hogy ő semmiben sem hibás. Ennyi.