Üdv!
Köszönet a maximálisan korrekt beszámolókért a szolnokiaktól. Én csak hétfőre kerülök netközelbe, így általában már mások addigra mindent megírnak. A szolnoki részről érkezett értékelésekkel egyetértek, sőt, én az ellenfélről nem is tudnék ilyen részleteseket írni. Talán a saját csapatról se. Ha ilyen normálisak vagytok, miért nem külditek más vidékekre a f****pózó társakat? Mondjuk menjenek boxmeccsre. (A boxot ksz-szel kell írni, de úgy olyan hülyén néz ki.) Félreértés ne essék, eddig sem gondoltam, hogy Szolnokon mindenki olyan, csak jólesik ilyen hangvételű véleményeket olvasni, és ilyenkor eszembe jut, hogy mennyivel kellemesebb lenne ilyen hangulat. Egyébként úgy tűnt, hogy a kettővel ezelőtti meccshez képest fél szolnoki tábor ezúttal többségében a jobbik fele volt. Legalábbis jobb volt a szurkolás-mocskolódás arány az éves átlaghoz képest. Sajnos az is igaz, hogy néhány elvadult fehérvári is felveszi a kesztyűt, és borzalmas dolgokat csinál. Nem tudom, miért kell üdítősüveget dobálni. (Még jó, hogy mostanában műanyagból vannak az "üvegek".)
Egyetlen dolgot akartam megírni, amiről még nem volt szó: a szolnokiak meccs utáni levonulása. Előbb Pavlovics, majd Vukicsevics mutogatott ki a nézőknek az egyezményes, nemi érintkezésre utaló jeleket. És ezt már nem a felspannolt, meccsközbeni állapotban, hanem szándékosan provokatívan. Eddig nem szóltam hozzá, hogy ki alattomos, provokatív, stb. meccseken, mert nincs olyan éles szemem, hogy ilyeneket megbízhatóan meg tudjak ítélni, de ez egyértelmű: az ilyen ember NEM VALÓ sportpályára. És ameddig ilyen dolgokat egy csapat vezetése szó nélkül eltűr, addig bajok vannak, bajok lesznek.
A csapatunkról továbbra sem tudom eldönteni, hogy jó csapat-e. Szeretném már eldönteni, és a pozitív irányba. Ha szerdán nyerünk Körmenden, eldöntöm. Persze amiket mostanában hallani a Körmendről, nem sok esély van rá. De azért:
Hajrá Fehérvár!
Üdv
Pistike