cdc01 Creative Commons License 2002.03.17 0 0 2552
Nos tegnap volt szerencsém megnézni a csapatot igaz csak a tv-ben és igaz hogy csak a második félidőt láttam, de egy két dolgot azért megfigyeltem.

Az egész csapat úgy ahogy van egyszerűen szar formában van.
A Debrecen vezetése után a csapat felválalt egy nyiltabb játékot , s mivel a középpályán nem volt olyan játékos aki a védelmet megoldaná meghát elek egyáltalán nem állt a helyzete magaslatán így ide jutottunk. Nem értem miért játszik Lazic amikor kurvára nemm megy neki hiszen most , hogy a többieknek sem megy rá jóval nagyobb feladat hárul amit képtelen megoldani. Inkább tennék vissza a Győrit mert ha nem is megy neki a játék azért legalább védekezni tud , továbbá ha Jezdi sérült akkor egy félidőre berakhanák Skoricot aztán ha nem bír többet jöjjön a Buzsáky.

És hogymiért kaptun 10 perc alatt 2 gólt hát szerintem azért mert Lambulic a végére erőnlétileg kipurcant járni is alig bírt , sokkal hamarább be kellett volna hozni a komlóst vagy Horváth Leventét helyette, és egyelőre játszatni sem kéne amíg ninsc megfelelő erőállapotban továbbá Branezac ma önmagához képest kifejezettten jól játszott bár azért csinált hajmeresztő dolgokat.
Kérdés az , hogy mikor lábalunk ki ebből a nehéz helyzetbő az a szerencsénk , hogy a Zte is kb hasonló cipőben jár ,mint mi.

Hajrá MTK!!!!!!!!!

Előzmény: CHArlaTAN (2551)