Széltoló Creative Commons License 2002.03.15 0 0 4
Nos sohasem bírtam azokat az arcokat, akik lelkesen rohangálnak fel-le a mozgólépcsőn álldigáló emberek között.
Igen, lehet köpdösni...
Nem vagyok egy apróka, csenevész ember, s aki a szűk lépcsőn el akar mellettem libbenni, hát igen karcsúnak kell lennie ahoz, hogy taszajtás vagy dörgölődzés nélkül ezt megtehesse, főleg, ha még valami tatyó is van nálam.
A lefelé rohangáló( na mer' fölfelé azért jóval kevesebb lelkesedő van..) főként tizenhúsz éves populáció ugye nemigen kapaszkodik, ellenben felettébb szeleburdi és felelőtlen.
Ha egy sima lépcsőn megcsúszik, hát max. jól odavágja magát, míg a múltkor a Moszkván a lejtmeneti mozgólépcső jó egyharmadát letarolta egy virgoncan megcsúszó diáklány, aki a végén vidáman felkelt, míg egy idős asszonyt(akire a kugli-hatás miatt többen ráestek) a mentő vitt el kéz és bordatöréssel.( én meg jól elkéstem...)
A mozgólépcső veszélyes üzem, s rohangáljon az, aki nem fél attól, hogy egy eleve bizonytalanabbul álló idősebb, vagy kisgyerekes embert kicsikét meglökve tömegbalesetet okoz.
Bárhogy is van nyugaton...

Előzmény: ezmarcsakjolesz (-)