bbtermi Creative Commons License 2002.03.14 0 0 277
Ave mindenkinek!
Lopás a seregben? Ami nincs lebetonozva vagy nem izzik vörösen...
Sajnos leszerelők barbársága nem ismer tatárokat! Azok sem viselkednek így. A düh amit a felesleges tevékenység értelmetlen szivatások miatt éreznek sajnos ebben a formában csapódik le. Ez enyhítő de semmiképpen nem mentő körülmény.
A figyelemfelkeltő túráról, táv, ilyesmi, nem írtatok.
Arra gondoltam három beszéd lenne, IAF, Kokó, nagyon inteligens a pasas, /remek cikket írt egy régi Ármádiában a kötelességteljesítésről, kitapétáztam vele a tanárit, pedig nem vagyok egy "pezsgős" fajta./ Közt. Elnök Úr levelének felolvasása, /nem hinném, hogy eljön, ha válaszol valami használhatót az is esemény lesz,/ a mi kis alkotásunk, azt egy hivatásosnak kéne ismertettnie.
Könyvajánlat: A Waffen SS fegyverei és harceljárásai.
Kérdés a katonákhoz, /volt és jelenlegi/ bemész a laktanyába, ott vár szeretett elöljáród azzal, hogy Te nyerted az első nemzetőr zászlóaljat, beosztásodtól függően persze, /úgy veszem ki nem csak Transport és Hamburger érintett./
Ott állnak feszesen felsorakozva, 300-an , 301 sereg cuccaiban, majd' mindegyiknek érettségije, bő harmadának diplomája van /tudjuk észt, kultúrát azért nem adnak hozzá, ld. "faragott tuskó"/lelkesek, 1.20-ra futják teljes felszereléssel a 10 km.-t, lenyomták a Kinizsi 100-at, /ki kell gyomlálni valahogy az izomagyuakat/ álmukból is felébresztve fújják, ha azt mondod Konrád 3, 211. o. 3. bekezdés.
Képes egy mai laktanya megfelelni a felkészítés igényeinek? Elöljáróként, hogy lehet fogadni azt, hogy felköszöntenek a katonáid, mondjuk a névnapodon? Gondolom ez most nem élő gyakorlat. Mit tehetsz ha előállnak valóban jó és megvalósítható/anó/ ötletekkel? Tovább lehet vinni a megvalósításig ha túlmutat a laktanya falain? Mint tanárt engem is érint valamennyire a problémakör. Mi van ha jobban tudja mint Te, mert ez a szakterülete?
Senki ne vegye támadásnak, azt szeretném ha megbeszélnénk, hogy hogyan működtethető egy a jelenlegi szisztémától gyökeresen eltérő rendszer. Ja és olyan dolgot, taktikát, kell tanítani ami nem annyira van a jelenlegi honvédség homlokterében.
Még visszajövök!
Bajtársi üdvözlettel: bbtermi