Gusatu 30 éves volt amikor nem hosszabbított vele szerződést az MTK. Az akkori újságcikkek szerint Gusatu csak ugyanazt a fizetést kérte, amit az előző félévre kapott, nem többet. Valószínűleg az MTK (Pölöskei) annyira nem volt elégedett vele, hogy ilyen feltételek mellett hosszabbítson, tippre az előző összeg is igencsak nagy lehetett, és Gusatu bár a gólokat lőtte, nem produkált szuper játékot. Nekem nagyon tetszett a játéka, különösen "okos" döntés volt a Kenővel egyszerre eltávolítani, ez volt az egyik indok, ami miatt pezsgőt bontottam pölöskei távozására (neki nem volt szüksége egyikükre sem).
Pölő különösen jól megindokolta, hogy a Kenő nem férne be a cserepadra sem nála, és csatárnak igazoltak egy "Radovan Bunjac" nevű szerb 2. osztályú, junior válogatott játékost, aki egy junior bajnokin 20 percet játszott, mielőtt kivágtuk volna. Így egész szezonban csatárínségben szenvedtünk, a Béla játszott csatárt a Ferenczi mellett, Kincsessel-Balaskóval is próbálkozott elöl(inkább az előbbivel), de nem jöttek be. Ennyit a "nem kell Gusatu és Kenesei" féle szuper húzásáról....hogy én mennyire gyűlölöm azt az embert.....
Ezután Gusatu a román másodosztályba ment, volt egy súlyos sérülése, utána a kispesthez ment próbajátékra (próbálkozott még a német másodosztályban is sikertelenül)-nem kellett, és most egy másik román 2. osztályú csapatnál (détári volt csapatában)játszik, a kispest ellen játszott előkészületi meccsen gólt szerzett, jelenleg 32 éves.
Ch'