xDiVeR
2002.03.13
|
|
0 0
135
|
Sziasztok Mondeósok!
Nekem egy benyás 2.0 Ghiám van. (~20700 km.)
Nagyon csípem az autót. Beleolvasgattam a korábbi hozzászólásokba. Szerencsére a kormánykopogásból (egyenlöre) kimaradtam. De van 1-2 dolog amit megosztanék veletek, és kiváncsi lennék a véleményetekre, ill., hogy ti észleltetek-e hasonló dolgokat.
1. Ha a kesztyütartóba alúlró felfele néz be az ember, akkor látni egy valami merevítö csövet. Na az nekem felületi rozsdás. Megnézettem, aztmondták kicserélik garanciába, de szét kell szedni az egész müszerfalat. Na akkor legyen inkább rozsdás. Ha azt szétszedik, többet össze nem rakják ahogy volt.
2. Csak 1-2 negatív dolog tünt fel a maximalista szememnek amikor jól megvizslattam mindent.
Az oszlopok belsö borításához használt müanyag elég csúnya és gyengének is tünik. A belsö világításkapcsoló elég igénytelen, keményen kapcsoló kemény müanyaggombokból van. Az ülés alatti kábeltengert leburkolhatták volna.
3. Mostanában néha mintha eddig meg nem lett volna rezonanciákat éreznék a kormányon és a váltón. Paranoia?
4. Ha elengedem a kormányt az autó enyhén jobbra húz.
Én a régi autómba Militec1 -et raktam. Ez egy kopáscsökkentö, amitöl kevésbé kopik a motor, és kevésbé is melegszik, és egy picivel kevesebbet is fogyaszt. Merjem belerakni a Mondeoba?
Egyébkén nagyon tetszik. Jól is fogyaszt. Szeretem, na.
Azt hiszem ennyi.
Vélemény?
xDiVeR |
|